ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος ΑΣΣΟΣ είναι επίσημο μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος – ΣΚ.Ο.Ε.

Έχει λάβει την Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αριθμό απόφασης ΥΠΠΟΑ/165090/14-4-2021 και με αριθμό μητρώου ΧΠ18

Ο σύλλογος μας μπορεί να δεχτεί οποιονδήποτε που θέλει να εξασκήσει ή να εξασκηθεί στο άθλημα της σκοποβολής, ανεξαρτήτου ειδικότητας ή επαγγέλματος, από Σώματα Ασφαλείας ως και ανθρώπους που δεν έχουν κάποια σχέση με το άθλημα αυτό.

Η εκπαίδευση γύρω από την ασφαλή χρήση των όπλων, των πυρομαχικών και τον τρόπο σκόπευσης γίνεται από έμπειρους εκπαιδευτές.

Μέσω του συλλόγου μας θα μπορείτε να αθληθείτε σε Δημόσια και Ιδιωτικά Σκοπευτήρια, να εκπαιδευτείτε, να προπονηθείτε σωστά και να γίνετε επίσημα αθλητές.

Ο Σύλλογος

Ο ΑΣΣΟΣ ιδρύθηκε το 2020με κύριο στόχο την προώθηση της Αθλητικής Σκοποβολής σε ευρύτερο κύκλο κάνοντας εφικτή την επιθυμία πολλών φίλων να ασχοληθούν με ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα.

Ο ΑΣΣΟΣ είναι μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (του επίσημου Αθλητικού οργάνου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την Σκοποβολή) και υποστηρίζει τα περισσότερα αγωνίσματα για πυροβόλα όπλα (πιστόλια, περίστροφα, τυφέκια ραβδωτά & λειόκαννα).

Στον Όμιλο μας μπορούν να γραφτούν σαν μέλη ΟΛΟΙ οι Έλληνες κάθε ηλικίας και φύλου με απλές διαδικασίες και να ασχοληθούν ΑΜΕΣΩΣ με το αγώνισμα που επιθυμούν.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία όπλων κάθε διαμετρήματος για τους αθλητές του που δεν διαθέτουν ακόμα τα δικά τους όπλα. Επίσης αναλαμβάνει να σας προμηθεύει με πυρομαχικά, όπλα και μέσα ατομικής προστασίας (ωτοασπίδες/ γυαλιά) στο σκοπευτήριο.

Οι εκπαιδευτές του αναλαμβάνουν να σας καθοδηγήσουν στα πρώτα σας βήματα και να σας μάθουν από τους κανόνες ασφαλείας έως τον τρόπο να γίνετε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ με σεμινάρια και προπονήσεις.

Εσείς φτιάχνετε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης ελεύθερα χωρίς καμία υποχρέωση να ακολουθείτε το πρόγραμμα των άλλων αθλητών.

Επιπλέον ο ΑΣΣΟΣ έχει σκοπό να συμμετέχει σε όλους τους επίσημους αγώνες της ΣΚ.Ο.Ε. σε κάθε σκοπευτήριο της χώρας που διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες.

Με την εγγραφή σας, το προσωπικό υποστήριξης του Σωματείου μας αναλαμβάνει την δήλωση σας στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και την έκδοση της Σκοπευτικής σας Αθλητικής Ταυτότητας, αλλά και αργότερα την προώθηση των απαραιτήτων εγγράφων προς την Σκοπευτική Ομοσπονδία για την απόκτηση των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ σκοπευτικών πυροβόλων όπλων.

Επιπλέον όλοι οι νέοι αθλητές εκπαιδεύονται στην σωστή χρήση των όπλων, στους κανόνες ασφαλείας, στους κανονισμούς των αγώνων και των σκοπευτηρίων από τους προπονητές και εκπαιδευτές μας.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε την σκοποβολή μέσα από τον ΑΣΣΟ και ασχοληθείτε με ένα από τα διαρκώς αναπτυσσόμενα αθλήματα στην χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το προσωπικό υποστήριξης:
– στα τηλέφωνα 
– στα γραφεία μας 
– μέσω της σελίδας μας στο Facebook